En riktig fiskehelg

Under denna helg har det fiskats och det har njutits av naturens underbara värld. Denna söndag har Jag och Tomas varit ute på ett fiskepass tillsammans, Ett fiskepass som gav både goda skratt i glada vänners lag och fisk. Tomas lyckades till och med kroka en röding som vi var på jakt efter denna helg. Efter ett härligt litet äventyr på isen så avslutade jag kvällen med en god middag tillsammans med min  underbara fru och mina barn… En vlogg från denna dag kommer under nästa vecka.. Skit fiske på er och hoppas ni haft en lika trevlig helg som vi! //hälsningar Tobbe

Fiskehelg står för dörren

Idag har det lagats en fantastisk fisksoppa på laxöring och vitlöksmarinerade kräftstjärtar! Det har filmats och donats för en ny vlogg som kommer i slutet på denna vecka eller i början på nästa. Idag är det ju Fredag och  dags för episod: 3 av fly vs jerk på kanalgratis youtubekanal och jag är laddad till tänderna! På söndag kommer jag att ladda för fiske och försöka ta mig en röding! Jag tycker det dags för det! så skit fiske på er! Nu är det dags för en helg i fiskarens tecken!

Äntligen dags igen!

I Fredags va det äntligen premiär för fly vs jerk 8.. Som jag har längtat! Jag satt som på nålar i fredags med en whiskey framför datorn när klockan var fem i åtta och väntade med spänning! Hoppas innerligt på min favorit fiskeprofil Stefan ”trumman” Trumstedt! Jag måste säga att kanalgratis gör fantastiska produktioner.. Så nu sitter man som klistrad dom kommande veckorna igen! Så på Fredag kommer avsnitt nr:2 så har ni inte sett det första är det bäst ni gör det.. Surfa in på youtube och leta upp kanalgratis….

Att äta vad naturen ger

Att laga mat på det du själv odlat, jagat eller fiskat är ju fantastiskt. Vi ska vara glad över det naturen har att erbjuda oss. Att vi fortdarande har möjlighet att leva på vad naturen har att erbjuda! När vi fiskar förespråkar vi alltid c&r (Catch and Release). Vi tar bara upp den fisk vi ska äta all annan fisk skall behndlas med varsamhet och respekt och släppas tillbaka. Att kunna laga mat som denna rätt t.ex är fantastikt.. Egen fiskad abborre med vitvinssås samt smörslungade morötter och ärtor som jag själv har odlat.. Så var rädd om vad naturen har att erbjuda så våra barn har möjlighet av njuta av den i framtiden!